Top 7 Antivirusnih Suplemenata

Cao Svima,

Odlucila sam da podelim sa vama moje omiljene suplemente, koji su takodje neki od top suplemenata za borbu protiv virusa. Kada sam pocela svoj put ka zdravlju, ovi suplementi su bili deo moje svakodnevne rutine. Sa obzirom da je Entoni Vilijam pisao o svim benefitima na njegovom vebsajtu http://www.medicalmedium.com – ova informacija potiče direktno sa njegove web stranice

  1. CINK – Virusi su najcesci uzrok svih vrsta hronicne bolesti i stanja. Nazalost, medicinska nauka i istrazivanje to jos nisu otkrili. Sa ozbiljnim nedostatkom cinka mozete tesko da se razbolite. Cink je presudan za zdravlje jetre, autoimune bolesti, akne, nadbubrezne zlezde, rak, ekcem, , psorijazu, mozdanu maglu, jetru deteta…
  2. Vitamin B12 – Kao adenozilkobalamin sa metilkobalaminom, stiti celo telo od ostecenja neurotoksina od mnogih mutiranih slojeva virusa Epstein-Barr, herpes zoster i drugih stetnih virusa. Takodje popravlja i jaca podrucja nervnog sistema i druge delove tela koji su osteceni virusima. Ova vrsta B12 takodje pomaze u jacanju hemikalija neurotransmitera u mozgu kako bi mogao da ostane jak protiv virusa koji stoje iza toliko neuroloskih bolesti.
  3. Maticnjak – Ova biljka je neophodna za smirenje zivaca – posebno onih vezanih za varenje. Mnogi mi patimo od osetljivih creva i dobijamo komplikovane i zbunjujuce dijagnoze. Ono sto je cesto iza ovih problma su nervni zavrsnici koji su postali preosetljivi oko organa za varenje.
  4. Macja Kandza – Paraziti poput Babesije i bakretije poput bartonele ne mogu da izdrze gnev macje kandze. Biljka uklanja ove i druge viruse, bakterije i patogene.
  5. L-lizin – Ne bori se samo protiv virusa Herpes simplek koji uzrokuje herpes na usnama. Ometa i zaustavlja sve herpeticne porodicne viruse sto je kriticno jer je ova porodica virusa odgovorna za stotine razlicitih hronicnih simptoma i bolesti od kojih pate mnogi ljudi sirom sveta.
  6. Vitamin C – Vitamin C je antiinflamatorno, pommade u povecanju broja belih krvnih zrnca jacanjem neutrofila, eozinofila , bazofila i makrofaga; i generalno pojacava imuni sistem protiv virusa, bakterija, plesni i drugih gljivica. Zbog toga je unosenje vitamina C neophodno ako se borite sa hronicnom bolescu ili simptomima.
  7. Spirulina – Neophodna za uklanjaje teskih toksicnih metala kao sto su ziva, aluminium, olovo, kadmijum iu toksicni bakar iz jetre, reproduktivnog sistema, crevnog trakta, stitne zlezde i mozga. Otarasivsi se metala, resicete se nekih od najpopularnijih virusa koja vam ugrozavaju zivot.Ovu informaciju i dosta vise mozete naci na engleskom jeziku na www.medicalmedium.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: