Uzmite Život u svoje ruke:

Postavite ciljeve i namere

Da ne zvučim kao Tony Robbins, ali toliko je značajno znati šta želiš, i postaviti ciljeve za rast svake godine. Ako nemaš jasnu viziju ka čemu stremiš, kako onda misliš da stigneš do toga?

Održavaj Sebe

Da li ste čuli za izreku “Zamislite najbolju verziju sebe, i pojavite se kao ona”. Ovo ne može biti istinitije. Kada se osećaš samouvereno, sve ostalo padne nekako lakše jer se osećaš motivisanije. Vodi računa o svojoj lepoti i fitnes rutini.


Privrženost

Kad kažem da ću nešto učiniti ili biti negde, ja se pojavim. Nepoštovanje sebe i svojih ciljeva je jedna od karakteristika koja izdvaja one koji uspeju i dostignu svoje ciljeve, i one koji ne uspeju.

Pronadji Inspiraciju

Šta radi neko kome se ja divim? Koje navike ima ta osoba koje ja mogu da unesem u svoj život?
Poenta nije u kopiranju tudjeg života ili činjenju stvari koje za vas možda nisu ispravne, već u pronalaženju inspiracije u tome kako želite da vaš život izgleda. Još jedan način je da koristite Pinterest kako bi napravili sastav slika koje vas motivišu, i koristiti ih kao vizualnu inspiraciju.

Sastavite dnevni spisak // bez pregovaranja.

Poenta je da napišete 2-10 stvari koje morate da postignete taj dan. Budite odgovorni za ovaj spisak i ne dozvolite da odete u krevet dok sve nije završeno.

Držite sebe odgovornim

Ne krivite druge za svoje probleme i neuspehe. To je *Bullshit* … I samo će vas držati zaglavljene tamo gde jeste ceo život.

Sredite svoje finansije

U dvadesetim ovo vam se možda ne čini kao velika stvar, ali finansijska stabilnost je važna. Zabeležite kako trošite novac, i možda se potrudite da smanjite zavisnost od kupovine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: