O Meni.

Cao, ja sam Marina.

Istina je da se zaista možete izlečiti

Hvala sto ste mi se pridruzili na mom putu ka zdravlju.

Cinjenica je da kada se neko razboli, dozivi momenat “Budjenja” i potrebu za promenom. Zalosno je to sto cekamo da se razbolimo da bi doprineli ove promene, zato sto one mogu spreciti bilo koju bolest.

Moje zdravlje je bilo odlicno do jedno 24 godine. Medjutim pocela sam da dozivljavam intezivna hronicna stanja. Sve je pocelo sa bolovima u kicmi koja su se sirila u grudi i otezavala mi disanje. [Napisacu blog post o mom detaljnom stanju]

Nakon odlazaka mnogim dokrotima, akupunkturistima, terapijama, alternativnom medicinom… moje stanje se nije poboljsavalo, cak me je dovelo u jedno depresivno stanje. Izgubila sam sebe u svemu tome – to vise nisam bila ja. Pocela sam da se gojim, da gubim volju za druzenjem, i nekim stvarima u kojima sam ranije uzivala… Samo sam obracala paznju na to kako se osecam i citala knjige o raznim metodama lecenja. Pocela sam da imam socijalnu anksioznost – zato sto sam se osecala da niko ne razume kroz sta prolazim, i nisam imala kome da kazem ko bi me iskreno poslusao i razumeo. Svi su mi govorili da je to u mojoj glavi, da dajem previse vaznosti ‘malim’ bolovima… Bila sam sama. I bilo je tako lako izgubiti se u negativnim mislima… ali duboko sam znala da ja to sebi ne smem da dozvolim. Uzela sam stvari u svoje ruke.

Pocela sam da citam knjige, slusam podkastove, citam studije i clanke o ljudima koji su sebe izlecili hranom i umom. Meni je to postala obsesija – tema koja me iskreno zanima i o kojoj zelim sve da znam. Tada sam naisla na knjige od Entoni Vilijama @medicalmedium… i kada sam pocela da ih citam ja sam bukvalno plakala, zato sto je opisivao moje simptome rec po rec, i zbog cega se oni desavaju. Ja sam se prvi put osecala da me neko razume, i da su moji simptomi i te kako realni. Kada sam zapratila njegovu instagram stranicu videla sam da milioni ljudi na svetu pate od hronickih-misterioznih simptoma. Meni je pao kamen sa srca. Znala sam sta treba da uradim da pomognem sebi. Kada sam pocela da primenjujem protokole Entoni Vilijama sa jos nekim stvarima koje cu obradjivati na ovom blogu, pocela sam da se osecam bolje. Bolovi su postali sve manji, ali vaznije od svega pocela sam da funkcionisem. Mogu da ustanem iz kreveta, da budem aktivna, i da radim stvari sa uzivanjem. Ja sam i dalje na mom putu do perfektnog zdravlja – i ostacu na ovom putu zauvek.

Ja zelim da podelim svoje iskustvo, i znanje kako bih pomogla nekima od vas koji su na istom putu. Zelim da vam pomognem da razumete stvarne uzroke misterioznih simptoma i kako da unesete promene koje ce proizvesti stvarne i dugotrajne rezultate.

Zdravlje je Pravo a ne Privilegija. Istina je da se zaista mozete izleciti 🙂

Expertizes

Medical Medium Ekspert

Detaljno sam proucila sve knjige od Anthony William (Medical Medium) i dobro sam upoznata sa protokolima i informacijama potrebnim za lecenje odredjenih stanja

Ja nisam licencirani lekar, kiropraktičar, osteopatski lekar, psiholog, ili bilo koji drugi formalno licencirani zdravstveni radnik. Ne pružam medicinske ili druge profesionalne savete ili lečenje niti propisujem bilo kakvu medicinsku diagnozu, lecenje, ili lekove. Informacija na ovoj stranici je samo moje misljenje kako doci do boljeg celokupnog zdravlja i moje iskustvo. Ove informacije neće tretirati niti dijagnostikovati bilo koju bolest, a ako imate tako neki problem, savetujem vas da odete kod registrovanog doktora.


Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: